joi, 28 martie, 2024

BREAKING NEWS! Rectorul Academiei de Politie, in mijlocul unui nou SCANDAL SEXUAL

Distribuie:

Publicat:

Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificari la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, privind suspiciuni de hartuire sexuala. Rectorul Academiei, Daniel Costel Torje, este vizat de ancheta.

"In prezent, Corpul de Control al MAI desfasoara mai multe verificari punctuale la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", unele dintre acestea vizand pe rectorul Academiei, se arata intr-un raspuns al MAI", la solicitarea MEDIAFAX.

Controlul vine dupa ce rectorul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", COMISAR SEF DR. POLITIE, Prof. Univ. Dr. DANIEL COSTEL TORJE, ar fi fost acuzat de hartuire sexuala, in sesiunea din iulie 2017, de o studenta de la Drept din anul III, potrivit incisivdeprahova.ro.

Un politist din Iasi este acuzat de doi parinti ca ar fi incercat sa faca sex cu o minora • Dupa ce ar fi sarutat-o pe gat si pe buze, ar fi incercat sa o dezbrace si a mangaiat-o • Acum pe numele politistului a fost intocmit un dosar penal si risca sa-si piarda slujba • Parerile sunt impartite, iar in timp ce unii cred ca totul pare a fi o inscenare, altii cred ca totul este cat se poate de real • Rudele copilei spun ca vor merge pana in panzele albe pentru dreptate si sustin ca politistul este in stare de multe.

UPDATE: "La data de 11.01.2018, la Parchetul de pe langa Judecatoria Raducaneni a fost inregistrata cauza penala nr. 43/P/2018 in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de agresiune sexuala prev. de art. 219 alin.2 lit. c C.pen. In vederea aflarii adevarului si fara a aduce atingere prezumtiei de nevinovatie, ca urmare a audierii persoanei vatamate minore si a unor martori,  s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de numitul E.D.G., agent de politie,  pentru infractiunea de agresiune sexuala prev. de art. 219 alin.2 lit.c C.pen", a transmis Bosinceanu Constantin Daniel, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img