sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! STS, sesizare la Parchetul Militar dupa crima de la metrou

Distribuie:

Publicat:

Rasturnare de situatie in cazul tentativei de omor de la metrou! Serviciul de Telecomunicatii Speciale a sesizat Parchetul Militar in cazul operatoarei de la 112 care a raspuns apelului facut de tatal primei victime.  Potrivit Antena 3, se pare ca operatoarea nu si-ar fi respectat atributiile si nu a transmis mai departe, catre Politie, apelul. Apelul a avut o durata de 2 minute si 2 secunde, timp in care tatal a explicat operatoarei ca cineva a impins-o pe fata lui la metrou.

Fratele criminalei de la metrou, marturisiri infricosatoare: "A fost in Spania, unde a intrat in depresie. Ne teroriza…"

Au aparut primele imagini cu momentul in care Magdalena Serban a impins-o pe Alina Ciucu, tanara de 25 de ani, insarcinata, pe sinele de metrou din statia Dristor. In imagini se poate vedea ca Alina Ciucu, tanara ucisa, nu a avut nicio sansa, iar felul in care Magdalena Serban a impins-o a luat-o efectiv prin surprindere. Criminala o impinge pe tanara de 25 de ani pe sine, iar cand aceasta incearca sa se urce, o loveste cu piciorul. Desi pe peron mai erau persoane, asa cum se vede pe imagini, nimeni nu a intervenit. La doar doua secunde, a venit trenul care a ucis-o.

Magdalena Serban este cercetata pentru omor si tentativa de omor, au anuntat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Ea va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Potrivit unui comunicat de presa transmis de catre reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Magdalena Serban este cercetata pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img