vineri, 29 martie, 2024

BREAKING NEWS! Summit al Uniunii Europene tinut in Romania

Distribuie:

Publicat:

In urma cu cateva minute, Jean Claude Juncker, presedintele U.E. a tinut sa precizeze ca in 2019, Uniunea Europeana va avea un summit in Romania. Mai exact, orasul Sibiu este gazda acestui summit. Decizia lui Juncker este una benefica pentru Romania, dar, ne putem intreba, in ce stat civilizat din Europa, poate chiar din lume, se poate organiza un summit, intr-un an electoral, chiar in orasul in care presedintele in exercitiu al Romaniei a fost primar. Oare domnul Jean Claude Juncker face lobby pentru un al doilea mandat de presedinte al lui Klaus Iohannis

Romania ar trebui sa fie in Schengen, a spus presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker, care sustine miercuri al treilea discurs despre ”starea Uniunii” Europene.

“Democratia e bazata pe compromis, nu pe invinsi si invingatori. Compromisul e o arta de a construi poduri intre noi. Daca vrem o UE mai puternica, trebuie sa fie una mai incluziva. Una care sa intareasca apararea granitelor. E timpul sa aducem Romania si Bulgaria in Schengen. Si Croatia trebuie adusa in Schengen, dupa ce indeplineste conditionalitatile tehnice.”, a spus Juncker.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img