vineri, 26 aprilie, 2024

Breaking news! Unul dintre cei sapte violatori din Vaslui a fost eliberat, desi mai avea de executat o pedeapsa de doi ani

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei sapte tineri condamnati pentru viol, din Vaslui, a fost eliberat conditionat. Magistratii de la Judecatoria Vaslui au admis eliberarea conditionata a unuia dintre cei sapte tineri din Vaslui, care au agresat sexual, in noiembrie 2014, o eleva. Individul a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare pentru viol in forma agravanta, el fiind unul dintre acuzati care si-a recunoscut fapta. Magistratii au admis eliberarea acestuia si au dispus ca perioada cuprinsa intre data eliberarii si data implinirii durate pedepsei sa reprezinte termen de supraveghere. Cei sapte tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 27 ani, au fost acuzati ca in luna noiembrie 2014 au violat o eleva de 18 ani, timp de mai multe ore, supunand-o unor suplicii greu de imaginat. Adolescenta a declarat anchetatorilor ca a fost stropita cu alcool sa isi revina, pentru ca, ulterior, agresorii sa o batjocoreasca din nou.

Pe tot parcursul procesului, cei sapte tineri au au scandalizat opinia publica prin atitudinea sfidatoare si campania agresiva de denigrare a victimei care au sustinuta prin intermediul rudelor si a prietenilor. Sustinatorii violatorilor au fost extrem de vehementi: au amenintat jurnalistii ca aduna tot satul sa ii violeze, iar la finalul procesului au sarit la bataie, fiind cu greu linistiti de fortele de ordine.  Disputele pe seama acestui caz au aparut dupa ce violatorii au inceput sa fie aparati de comunitatea locala, care considera victima principala responsabila, satenii din Valeni apreciind ca aceasta ”a primit ceea ce a meritat”. Prietenii violatorilor au sustinut ca de fapt victima nu a fost violata, ci a avut parte de ”sex surpriza” si nu merita ”cinci ani de inchisoare pentru cinci minute de placere”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img