joi, 28 martie, 2024

BREAKING Procuroarea Maria Piturca, AUDIATA la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Distribuie:

Publicat:

Procurorea Maria Pițurcă, cea care a ridicat-o pe sus pe Sorina, fetița adoptată de un cuplu de români stabiliți în America este audiată la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, anunță Antena 3. Sorina a părăsit ieri țara, alături de familia adoptivă.

Avocatul familiei Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, a depus, la Secția de anchetare a magistraților, o plângere pe numele procuroarei Maria Pițurcă, pe care o acuză de răpire, constituire grup infracțional organizat. Apărătorul spune că plecarea minoreidin țară i-a luat prin surprindere.

„Am venit astăzi (luni, n.r.) la Secția de Investigarea Infracțiunilor din Justiție pentru a depune plângere penală împotriva doamnei procuror Maria Pițurcă referitor la săvârșirea infracțiunilor de răpire de persoane, constituire de grup infracțional, rele tratamente aplicate minorului. Trebuie ca Parchetul General să ia măsuri pentru aceste infracțiuni”, a declarat Ioana Constantin, avocatul familiei Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img