sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Brigitte l-a inselat pe Ilie Nastase cu Catalin Cazacu. S-a fotografiat goala in cada si i-a trimis pozele. Cum a reactionat Ilie Nastase dupa ce a prins-o: “Am fost batuta de…”

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Sfat, una dintre cele mai celebre femei din Romania, s-a fotografiat goala in baie si i-a trimis pozele fostului concurent de la Exatlon Catalin Cazacu.

La foarte scurt timp dupa ce Catalin Cazacu a anuntat ca traieste o noua poveste de dragoste alaturi de senzuala prezentatoare Ilinca Obadescu, mai multe detalii picante din viata amoroasa a celebrului sportiv au iesit la iveala.

Brigitte i-a trimis sportivului si o poza necenzurata, facute chiar de ea, in propria baie.

Ferm convinsa, probabil, ca mariajul ei este compromis, bruneta ar fi incercat sa-si gaseasca linistea in bratele lui Catalin Cazacu. Din primele informatii, se pare ca relatia ”interzisa” dintre cei doi a durat aproximativ sapte luni. Timp in care ex-concurentul de la Exatlon ar fi „tradus-o” pe Ana Roman, iar Brigitte Sfat si-ar fi „incornorat” celebrul sot.

Mai mult decat atat, in momentul in care motociclistul a plecat in Republica Dominicana, sotia fostului mare tenismen i-a trimis mai multe mesaje de incurajare.  Ilie Nastase ar fi aflat tot. Si ar fi trecut la contraatac.

Ar fi trimis mai multe “sageti” catre Catalin Cazacu prin intermediul prietenilor acestuia, inclusiv prin Liviu Varciu. Astfel, legenda tenisului l-ar fi somat brutal pe motociclist sa nu se mai apropie de sotia lui.

Brigitte i-ar fi facut si cadouri scumpe lui Catalin Cazacu, in special haine de firma de la magazinul pe care il detine. Anul trecut, sotia lui Ilie Nastase ar fi fost si la Viena cu fostul concurent de la Exatlon.

„Am fost batuta si legata cu cureaua de picioare si tarata”
In continuare, va prezentam mesajele incredibile pe care Brigitte i le-ar fi trimis lui Catalin Cazacu.

“Erai in club la mare. Am fost amenintata cu dosare penale si ca imi inchide afacerea, si chiar era sa plec si sa renunt la toata munca mea”

“In tot acest timp am fost santajata de Ilie ca ma va distruge, am fost batuta si legata cu cureaua de picioare si tarata pana in casa”

“Am pozat in fericita desi noaptea imi smulgeam de-a dreptul parul din cap… Totul pentru ca am iubit. Sapte luni nu am avut contact intim”

“Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea sa simti nu mai mult decat atata suferinta si durere sufleteasca cat m-ai facut tu sa simt in ultimele sapte luni!”

“Acest mesaj ti-l dau treaza si lucida. Bafta in Dominicana. Eu nu merg”

“M-ai prostit si innebunit cu jocuri copilaresti in care am intrat in nebunia mea si am crezut in ele”

“M-ai facut sa ma simt frustrata si intr-o continua depresie pentru ca m-am simtit vinovata ca nu pot divorta. In tot acest timp am fost santajata de Ilie”

“Dar am fost de rasul tuturor si tie nici macar nu ti-a pasat ca am un suflet! In care ai existat numai tu”

“Prietenele pe care le-am avut m-au parasit, in afara de Denisa, cand am plecat de la Ilie. Am cumparat amice platindu-le mese ca sa nu par singura”

“Baiatul se numeste Catalin, iar relatia noastra…”
Pe contul personal de socializare, Brigitte Sfat a confirmat ca a avut o relatie cu un anume Catalin.

“Dragi prieteni, stiti ca in urma cu ceva timp, v-am povestit despre faptul ca in urma cu un an, dupa multiplele lovituri care mi le-a pregatit viata, faptul ca am trecut singura prin operatia de tumori, apoi am cunoscut-o pe Cici, amanta sotului meu, m-a determinat sa incerc sa-mi refac viata, alaturi de un alt barbat, din Timisoara.

Chiar daca oficial nu eram divortata, am vrut sa simt ca mai am valoare in ochii unui barbat, am simtit ca merit asta.

M-am mutat chiar de la Ilie in apartamentul meu din Nordului.

Am inceput acesta relatie in data de 8 februarie. Ca toate inceputurile, a fost frumos, lucru care m-a facut sa imi recapat din nou increderea in mine, sa invat din nou sa zambesc…

Am spus de fiecare data ca acesta idila a tinut pana de 1 mai dar, nu v-am dat niciodata amanunte.

Am crezut ca pot exista lucruri care e mai bine sa nu fie spuse. Dar un adevar nu este adevar daca il spui doar pe jumatate. Si lasa loc de interpretari.

In primul rand, baiatul se numeste Catalin, iar relatia noastra s-a terminat pentru simplul fapt ca atunci cand am vrut sa aflu mai multe despre el, in aprilie cred, angajand o firma abilitata in asta, mi s-a adus la cunostinta ca acesta a inceput sa fie vizitat din cand in cand de o numita Ana, din Petrosani.

Drept pentru care am decis ca este mai bine pentru mine sa ies din aceasta iluzie de a-mi reface viata asa.

Dupa aceasta experienta, mi-am dat seama ca toti barbatii inseala, ca totusi Ilie nu a facut asta timp de sase ani, si am luat decizia sa incerc sa-mi repar casnicia”, a scris Brigitte Sfat.

Catalin Cazacu, parasit de logodnica
In momentul in care s-a dus la Exatlon, Catalin Cazacu avea o relatie cu Ana Roman. O bruneta superba, cu care, de altfel, era si logodit. In momentul in care a vazut imaginile cu iubitul ei si Claudia Pavel, Ana a luat decizia sa-l paraseasca pe motociclist. 

Ulterior, lucrurile dintre Catalin Cazacu si Ana Roman au parut ca intra pe fagasul normal. Ar fi reluat legatura, asta daca tinem cont ca tanara i-a facut o lunga vizita sportivului, in apartamentul sau. Pana la urma, insa, Catalin Cazacu a anuntat ca are o relatie cu prezentatoarea de la Kanal D Ilinca Obadescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img