joi, 28 martie, 2024

Brigitte Nastase, amor nebun cu Catalin Cazacu! Detalii picante despre relatia secreta cu amantul

Distribuie:

Publicat:

A explodat bomba in showbiz! Brigitte Nastase si Catalin Cazacu au avut o idila anul trecut, dupa ce ea a luat o pauza in casnicia cu Ilie Nastase, dar detalii picante din relatia lor abia acum ies la iveala.

"A inselat Ilie, am inselat si eu, nu sunt o sfanta" spunea Brigitte Nastase in urma cu cateva luni, dar a refuzat sa spuna numele barbatului cu care l-a inselat pe Ilie Nastase. Click! a aflat in exclusivitate identitatea celui cu care i-a pus coarne fostului tenismen. Este vorba despre nimeni altul decat Catalin Cazacu, motociclistul care invarte femeile pe degete.

Infidelitatile lui Nastase au impins-o pe nevasta in bratele altui barbat
Viata lui Brigitte cu Ilie Nastase poate bate orice telenovela mexicana Acum se iubesc, maine se bat. Deocamdata Brigitte si Ilie sunt intr-un proces de divort, care va incepe sa se definitiveze prin toamna, insa dupa cum se vede situatia de la distanta, ai putea pune pariu ca se vor impaca din nou. Despre infidelitatile marelui fost tenisman a aflat toata tara, pentru ca sotia lui a avut grija sa i le faca cunoscute pe toate. Blonda Cici de la Pitesti, dar si alte blonde si brunete, pe care nici sotia nu le mai stie cu exactitate, i-au trecut prin pat lui Nastase. Celebrul septuagenar a fost pus la colt, iar comportamentul lui a "trimis-o" pe bruneta in bratele unui barbat la inceputul anului trecut.

Cum a inceput povestea dintre Brigitte si Cazacu
Sotia lui Nastase l-a cunoscut pe fostul concurent Exatlon intr-un club, iar comportamentul lui protector a fost pansament pentru inima zdrobita a brunetei. In cercul ei de apropiati se stie ca Brigitte ar fi fost extrem de apropiata de Cazacu, iar surse din anturajul ei au facut marturisiri picante pentru Click!

“Brigitte l-a cunoscut prin februarie-martie pe Catalin. Pot sa spun ca l-a iubit foarte mult, pentru ca este un suflet foarte bun, sensibil, protector, iar ea avea nevoie de acest «tratament» in perioada respectiva. Dupa ce stai ani intregi cu Ilie, care te jigneste in toate chipurile si te raneste, ai nevoie de cineva care sa te trateze ca pe o printesa. Cam asta a facut Cazacu, si de-aia trag femeile la el. Se intreaba toate de ce sar femeile pe el, ca nu e vreun milionar si nici vreun frumos. Uite, pentru ca e un tip care inca mai stie ce sunt sentimentele, in lumea barbatilor dominata de material si interese. Idila lor a tinut pana in mai, anul trecut, si se vedeau pe ascuns. La un moment dat, ea s-a impacat cu Ilie si a rarit-o cu Catalin. Prietenele ei stiau de aceasta relatie”, a declarat pentru Click! o sursa din anturajul celebrei brunete. De altfel, Brigitte a facut astazi o marturisire pe reteaua de socializare prin care recunoaste relatia cu Cazacu.

Prima declaratie a lui Brigitte
Brigitte a rupt relatia cu Cazacu, cand a aflat ca o insela cu Ana Roman. "Am inceput acesta relatie in data de 8 februarie. Ca toate inceputurile, a fost frumos, lucru care m-a facut sa imi recapat din nou increderea in mine, sa invat din nou sa zambesc…Am spus de fiecare data ca acesta idila a tinut pana de 1 mai dar, nu v-am dat niciodata amanunte. Am crezut ca pot exista lucruri care e mai bine sa nu fie spuse. Dar un adevar nu este adevar daca il spui doar pe jumatate. Si lasa loc de interpretari.

In primul rand, baiatul se numeste Catalin (n.r. Cazacu), iar relatia noastra s a terminat pentru simplul fapt ca atunci cand am vrut sa aflu mai multe despre el, in aprilie cred, angajand o firma abilitata in asta, mi s a adus la cunostinta ca acesta a inceput sa fie vizitat din cand in cand de o numita Ana (n.r. Roman), din Petrosani. Drept pentru care am decis ca este mai bine pentru mine sa ies din aceasta iluzie de a-mi reface viata asa.
Dupa aceasta experienta, mi-am dat seama ca toti barbatii inseala, ca totusi Ilie nu a facut asta timp de sase ani si am luat decizia sa incerc sa-mi repar casnicia", a explicat bruneta pe pagina ei de Facebook. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img