joi, 28 martie, 2024

Brigitte Nastase, calcata de hoti! Individul si-a pus poze pe Facebook cu prada: „Va rog din suflet sa ma ajutati!”

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Nastase a fost pradata de hoti! Bruneta a trecut prin socul vietii ei dupa ce un barbat s-a dus sambata (15 septembrie) la magazinul ei localizat intr-un mall din Capitala si i-a furat doua perechi de incaltari marca Philip Plein in valoare de 600 de euro.

Barbatul a mintit ca prietenul lui s-a dus la bancomat sa scoata bani pentru a plati respectivele incaltari, apoi a fugit cu pantofii. Brigitte Nastase a facut un apel la prietenii ei virtuali, prin intermediul unei retele de socializare, in speranta ca il va gasi pe hot. Barbatul s-a si pozat mandru cu incaltarile furate din magazinul vedetei. Brigitte Nastase intentioneaza sa depuna si o plangere la politie.

Brigitte Nastase sustine ca hotul este un gigolo din Bucuresti

Brigitte Nastase ar fi aflat ca respectivul barbat ar fi un gigolo. Vedeta sustine ca hotul s-a pozat cu una dintre perechile de incaltaminte marca Philipp Plein, pe care le-a „sustras” din magazinul brunetei. Bruneta si-a rugat prietenii virtuali sa o ajute sa il gaseasca pe hot, dar intentioneaza sa depuna si plangere la politie. Brigitte a publicat mai multe fotografii si date personale ale individului.

„Va rog din suflet sa ma ajutati sa il gasesc pe acest individ care sambata seara a venit la magazinul meu The Stor multibrand din Promenada Mall si a sustras doua perechi de incaltari Philipp Plein, in valoare de 600 de euro. A lasat numarul de telefon, a spus ca prietenul lui a iesit la bancomant sa scoata bani si a fugit cu ambele perechi de pantofi. Din cate se vede am gasit ca este gigolo. Acesta este numarul de telefon real al lui. Multumesc mult”, a scris Brigitte Nastase pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img