marți, 19 martie, 2024

Brigitte si Ilie Nastase, la un pas de impacare? Bruneta cere ajutorul fanilor

Distribuie:

Publicat:

Brigitte si Ilie au parte de multe complicatii in relatia lor. Nimeni nu poate intelege ce se intampla intre ei. Ba isi doresc sa se impace, ba nu vor sa mai auda unul de celalalt. Daca in urma cu doar putin timp, Brigitte marturisea ca are nevoie de o pauza din casnicie, acum a publicat o imagine de la ea de acasa, unde alaturi de ea era chiar fostul tenismen.

Mai mult de atat, ea si-a intrebat fanii daca ar trebui sa se impace cu sotul ei sau nu. Ilie Nastase a venit la ea acasa cu o prajitura, iar acesta ar putea fi un semn ca el isi doreste sa refaca legatura rupta cu Brigitte. 

Recent, Brigitte a marturtisit ca nu-si mai doreste sa se impace cu barbatul despre care credea ca este omul cu care voia sa-si traiasca toata viata. 

“As fi vrut sa fie etern, ani de zile m-am pus in genunchi sa fiu sotia lui, cred ca o perioada o sa fiu singura, sa ma regasesc. Eu de la 19 ani, foarte putin timp am fost singura, dupa ce a murit primul meu sot, cateva luni, e ceva nou pentru mine, nu trebuie sa dau nimanui explicatii, nu suna telefonul, nu am pe nimeni gelos sau care sa ma certe, simt ca respir dupa foarte emult timp, am suferit, normal. Acum Ilie este la un turneu de tenis in Cluj, vrea sa se mute dupa divort in Franta pentru a incepe o viata noua. Imi doresc de la mine un singur lucru. Sa fiu unica si singura din viata unui barbat si asta, din pacate, in ultimul timp nu s-a mai intamplat, pentru ca eu chiar imi doresc sa fiu unica” , a declarat Brigitte Nastase la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img