vineri, 29 martie, 2024

Bursa barfelor : Cine poate stinge incendiul de la ISU VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Cineva sa ne lamureasca ce se intampla la ISU Vaslui .

De o buna perioada de timp, esaloanele superioare stau cu mainile in san si nu doresc rezolvarea problemelor din cadrul institutiilor . Putem adauga faptul ca serviciile care “vegheaza” asupra institutiilor statului, dorm in papuci si DOAR se fac ca nu vad si nu aud ce se intampla de fapt .

CITESTE SI :Un barbat din judetul Vaslui a intrat in greva foamei in fata primariei din localitate -VIDEO

De o buna perioada de timp in presa au fost divulgate anumite spete care puteau fi cunoscute doar de persoane cu functii cheie din ISU Vaslui ori de persoane care citesc rapoartele zilnice .

Cei mai optimisti dintre noi am crezut ca anul trecut pe vremea aceasta, cand in urma controlului de fond de la structura centrala, se vor rezolva toate”neregulile”.

La momentul acela presa scria ca se vor rezolva toate problemele pe avizare si prevenire din judetul Vaslui , iar acesta va exploda din punct de vedere economic, cel al proiectelor europene . Totusi realizam la un an diferenta ca lucrurile stau mai rau ca niciodată, iar numarul de avize, autorizatii si controale de prevenire sunt la un minim istoric pentru institutie . Se pare ca persoana care a fost desemnata sa rezolve problemele judetului nu prea si-a facut treaba, spre deloc . Sa nu mai amintim ca la examenele pe care le-a sustinut a obtinut niste note cu mult sub saptele de trecere . Babutele barfitoare va vor mai oferi niste cancan-uri si intr-o editie urmatoare .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img