sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bursucu, dieta cu care a slabit in timp record, dupa ce a ajuns sa cantareasca 135 de kilograme

Distribuie:

Publicat:

Adrian Cristea, cunoscut si ca Bursucu din emisiunea ”Teo show” pe care o prezinta alaturi de Teo Tradafir, a vorbit deschis despre kilogramele in plus, dar si despre cum a reusit sa slabeasca intr-un timp foarte scurt.
 
Prezentatorul de televiziune a vorbit intr-un interviu exclusiv pentru Revista Avantaje despre problemele de greutate pe care le-a intampinat dupa ce s-a lasat de sport.  Inainte de a fi om de televiziune, Bursucu a fost coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, iar odata ce a renuntat la sport, prezentatorul s-a ingrasat brusc, ajungand la 135 de kilograme.
 
In prezent, dupa ce  adus cateva schimbari in stilul sau de viata, a reusit sa slabeasca 16 kilograme. „Sunt foarte multi care au venit sa ne spuna ca au slabit printr-un miracol, ceva a cazut din cer si kilogramele au plecat. Nu. Vrei sa slabesti? Nu fi nesimtit. Nu manca ca un bou la 10 noaptea ceafa de porc, si da, du-te macar o ora, in fiecare zi la sala. Asta am facut. Nu am regim strict. Am mancat cat mai de bun simt, nu am mai mancat nimic dupa ora 8 seara, pentru ca ma culc si foarte tarziu. Stau pana la 2 la Fifa. Si fac sport, in fiecare zi, de luni pana vineri merg la sala, cate o ora. Antrenorul ma omoara, la propriu, cand termin ies de acolo, lat, terminat.”, a povestit Bursucu, in exclusivitate pentru Revista Avantaje, potrivit one.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img