joi, 28 martie, 2024

Ca în filme: Și-a incendiat mașina după ce a ucis o pensionară pe trecere la Cluj, dar a fost prins la scurt timp. Cine este criminalul

Distribuie:

Publicat:

IPJ Cluj anunță că reuşit să identifice autorul accidentului grav produs în această dimineaţă la Cluj-Napoca. Acesta se sustrage urmăririi penale şi şi-a incendiat autoturismul pentru a scăpa de răspunderea penală.

Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea conducătorului auto care la data de 23 aprilie a.c. a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului.

În urma activităţilor specifice şi având sprijinul comunităţii InfoTrafic care s-a mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat.

Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj, care este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală.

În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care s-au mobilizat şi ne-au oferit informaţii legate de producerea acestui tragic eveniment rutier. S-a dovedit încă o dată că buna colaborare şi încrederea reciprocă poate face adevărate minuni împotriva celor certaţi cu legea, onoarea şi bunul simţ.

La scut timp după apariția informației privind accidentul de azi dimineață, pe pagina de facebook a grupului Info Trafic Cluj au aparut imagini cu autorul, lucru care a dus la identificarea sa de către organele de poliție.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img