News Flash:

Cafeaua cu lapte, ceva invechit. Cafeaua sarata, noua tendinta de consum

9 Noiembrie 2015
783 Vizualizari | 0 Comentarii
Totul a inceput cand revista britanica Nature a prezentat rezultatul unui studiu stiintific asupra consumului de cafea, care arata ca un strop de sare atenueaza gustul amar al cafelei, deloc pe placul neofitilor. Sarea ar permite in acelasi timp cafelei sa isi etaleze toate aromele subtile.

Daca omenirea pare a se imparti in doua mari tabere, bautorii de ceai si bautorii de cafea, in cadrul celor din urma au existat mereu trei grupuri: adeptii cafelei negre, cei care apreciaza laptele adaugat licorii negre si cei care pun putin zahar sa atenueze gustul amar. Echilibrul existent a fost insa brusc tulburat de un nou grup: hipsterii care isi sareaza cafeaua, relateaza descopera.ro, care citeaza 7sur7.be.

Cum tot ce este nou si oarecum ciudat prinde adesea, sarea in cafea a devenit deja o tendinta pentru unii initiati. Nu este insa un obicei cu totul nou, din moment ce ciocolata cu sare sau caramelul cu unt sarat si-au castigat adepti de o buna perioada de timp. Probabil va trece insa destula vreme pana cand in cafenele, intre zaharnita si siropul de agave sa fie pusa si o solnita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1063 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020621 (s)