News Flash:

"Cafeaua de patrunjel", o licoare miraculoasa – reteta de succes a doctorului nutritionist Virgiliu Stroescu

8 Noiembrie 2018
141 Vizualizari | 0 Comentarii

Doctorul nutritionist Virgiliu Stroescu a fost veterinar, cercetator stiintific la Centrul de Medicina Sportiva si are doctoratul in modificari endocrinologice si metabolice.

Supranumit si ‘’apostolul alimentatiei sanatoase’’, doctorul Virgiliu Stroescu a fost medicul nutritionist al multor componenti ai Lotului Olimpic Roman. Reputatia sa de nutritionist a fost confirmata de colaborarea sa cu sportivi romani de performanta.

Dr. Virgiliu Stroescu ȋmpartaseste intreaga sa experienta prin sedinte de consiliere in nutritie si stil de viata.

"Cafeaua lui Virgil", o licoare miraculoasa

"Cafeaua” de patrunjel a doctorului Virgiliu Stroescu, sau ‘’ Cafeaua lui Virgil’’, este o reteta de succes a medicului nutritionist.

Ingrediente

    2 legaturi de patrunjel proaspat
    1 lingura miere de albine
    1 lamaie bio
    1 lingura ulei de masline
    jumatate de litru de apa

Cum se procedeaza

Se spala patrunjelul verde, se taie si se adauga in vasul unui blender, impreuna cu mierea, lamaia tocata marunt, cu tot cu coaja, fara samburi (daca este naturala), sau sucul de lamaie, uleiul de masline si apa. Se amesteca bine.

Se bea 1 ceasca de cafea de patrunjel (1 pahar), zilnic.
Doctorul nutritionist Virgiliu Stroescu:

‘’Cand bei un pahar de acesta, indiferent de cat de obosit esti si cat de trist esti, si amarat, simti intai un fel de zguduitura in corp, se ridica parul si, dupa un sfert de ora, jumatate de ora, esti ca si cum te-ai fi sculat din somn’’.
– Frunzele de patrunjel contin opt vitamine si numeroase alte substante care previn degenerarea ADN-ului si imbatranirea celulelor (flavonoidele, clorofila, ftalidele, etc.).

– Vitamina C, vitamina A, vitamina B12, clorofila, dar si luteolina din frunzele de patrunjel stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar si le activeaza pe cele existente.

– Patrunjelul echilibreaza si stimuleaza energia organelor, imbunatatindu-le capacitatea de asimilare si utilizare a nutrientilor.

– Ajuta la neutralizarea efectelor nocive ale alcoolului si ale tutunului, este un bun stimulent al sistemului nervos.

– Patrunjelul verde protejeaza plamanii si caile respiratorii, ficatul, intestinul si rinichii de radicalii liberi, de aparitia mutatiilor si a cancerului.

– Patrunjelul verde amestecat cu suc de lamaie si ulei de masline activeaza puternic sistemul imunitar si, in plus, combate direct foarte multe specii de bacterii si ciuperci parazite. Studii facute la Universitatea din Ankara (Turcia) recomanda aceasta combinatie mai ales in cazurile de infectii recidivante, imunitate slabita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018524 (s)