marți, 19 martie, 2024

Calin Popescu Tariceanu a reactionat, dupa ce a fost ATACAT, la Oradea, si s-a lasat cu VIOLENTE + Precizari de la SPP

Distribuie:

Publicat:

Călin Popescu Tăriceanu ținta unor atacuri, la Oradea, în timpul unei conferințe de presă susținută la Oradea. Doi membri ai unui ONG au forțat intrarea în sală și s-a ajuns la violențe. Deși presa locală a titrat că au intervenit și ofițerii SPP, Serviciul a precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că nu s-a implicat în incidente, iar evacuarea persoanelor violente a fost făcută de către organizatori.

”Referitor la incidentul petrecut la Oradea, la începutul conferinței de presă susținută de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, facem următoarele precizări:

1. În sala de conferință le-a fost permis accesul tuturor jurnaliștilor pe baza legitimației de presă.

2. Persoanele care au creat agitația și întregul incident nu au putut prezenta la intrarea în sală o legitimație de presă și nici nu au putut invoca o altă calitate pentru a participa la eveniment.

3. De asemenea, scopul acestora, așa cum s-a putut observa și din comportament, a fost acela de a instiga și a deranja conferința de presă.

4. Persoanele care au creat incidentul de la conferința de presă au fost invitate în repetate rânduri să părăsească incinta, însă au refuzat.

Ne cerem scuze participanților la conferință și persoanelor prezente în locația unde a avut loc evenimentul ALDE pentru disconfortul creat.”, precizează ALDE.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img