marți, 19 martie, 2024

Camera senzoriala noua la Sectia de Pediatrie a Spitalului din Barlad

Distribuie:

Publicat:

Primaria Municipiului Barlad, in calitate de partener al unei actiuni de colectare de fonduri anunta inaugurarea unei camere senzoriale dotata la standarde europene, din incinta Sectiei de Pediatrie (fostul Spital de copii „Sf. Nicolae”)a Spitalului de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad.

Stimularea senzoriala are un rol extrem de important in recuperarea copiilor cu dizabilitati neuronale, cum ar fi autism, Sindrom Down si altele. Din acest motiv, mai multi oameni de bine si-au dat mana si au decis sa doteze cu echipamente de ultima generatie o camera senzoriala completa, din incinta Sectiei de Pediatrie.

Valoarea totala a donatiilor stranse este de 10.568,38 Lire Sterline, din care 7.568,38 Lire Sterline este valoarea echipamentelor iar 3.000 de Lire Sterline reprezinta costurile de livrare si montaj, suma care a fost suportata integral de domnii Joseph Brian Walker si Danny Charles Thompson.

Pertenerii acestei actiuni au fost „People in need” Anglia, Rotheram Sitwell Rotary Club, Rotary Club Vaslui, Rotary Club Barlad, Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad si Asociatia „Childslife” Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img