marți, 19 martie, 2024

Campion de mic copil! Vasluianul Radu Gherghel- două medalii la o competiție internațională. “Radu a fost șansa mea!” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sacrificiile unui titlu de campion la culturism nu sunt puține, iar vasluianul Radu Gherghel știe cel mai bine acest lucru. Un cunoscut sportiv cu nenumărate premii în palmares, Gherghel şi-a câştigat medaliile cu multă muncă și seriozitate. Este campion național, campion balcanik și campion mondial versiunea FMC PRO. Recent, vasluianul Radu Gherghel a participat la o competiție de mare prestigiu pe plan internațional: Mr Olympia Pro Qualifer UK. Aici a reușit să obțină două medalii, una de aur și una argint. 

Succesul lui Radu Gherghel vine după o perioadă lungă de antrenamente, suprasocilitare şi ambiţie dusă la extrem. A intrat în sală prima dată în urmă cu mulți ani, iar microbul fiarelor l-a prins rapid şi de atunci nu este zi în care să nu se gândească la concursuri şi să nu se antreneze. Pregătirea pentru competiția internațională Mr Olympia Pro Qualifer UK cu șapte accidentări: la ghenunchi umăr, cot, tndont biceps, tendon pectoralul mic, tabachera stângă a mâinii, pectoral stăng-drept și spate. Gherghel a strâns din dinți și a mers mai departe hotărât să își atingă obiectivul.

„Mă antrenez zilnic, chiar şi atunci când nu mă pregătesc de concurs. Este o bucurie pentru mine că am reușit să adaug în palmares și aceste două medalii, iar România a fost din nou pe podium, între cei mai buni”, povesteşte Radu Gherghel.
Efortul care stă în spatele performanţei lui Radu Gherghel este enorm. După cum povesteşte chiar el, există perioade înainte de competiţii în care munca este  inumană, când antrenamentele sunt distructiv de grele. De fiecare dată însă, atmosfera de concurs, îl face să prindă putere şi încredere.
"Radu a fost sansa mea!"

Radu Gherghel a fost și va rămâne un model pentru vasluieni. Aici a transformat visele care păreau imposibile, în realitate. 
"L-am cunoscut pe Radu in urma cu șase ani. A durat ceva pana mi-am facut curaj sa intru in sala de fitness, eu fiind o gurmanda si o grasa, o fricoasa prin definitie. Slabisem inainte vreo 20 kg, dar mi se lăsa pielea si deja aveam o altă problema. Desi sceptică la început, am zis ca trebuie sa imi dau o sansa. Radu a fost sansa mea! M-a disciplinat, m-a motivat, m-a ridicat si mi-a suportat toanele, timp de doi ani. Ba chiar mi-a insuflat o dragoste uriașă pentru acest sport, pe  care il practic de atunci, zi de zi. Am slăbit cu ajutorul lui aproximativ 60 de kilograme. Astazi sunt un om sănătos, puternic și fericit si mulțumită lui Radu. Mi-a schimbat viața! Îl iubesc si il respect! Ma bucur pentru fiecare realizare a lui si sunt norocoasa ca mi-a fost antrenor", a declarat Catalina Vieru, una dintre putinele cliente ale sale din Vaslui, cu rezultate spectaculoase si care nu doar s-a menținut, ci a evoluat. Catalina a cântărit cel mai mult 141 kg, a trecut printr-o transformare uriașă cu ajutorul sportului si a alimentației vegetariene, iar acum cântărește 60 kg. Are 43 de ani si, in urma cu doua luni, a obținut certificatul de instructor de fitness si personal trainer in cadrul Fitness Education School, recunoscut de IBFF (International Budybuilding and Fitness Federation).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img