marți, 19 martie, 2024

Cand i-a murit sotia a crezut ca viata i s-a terminat, dar dupa inmormantare a plantat 6.000 de stejari. Abia peste 20 de ani oamenii au aflat motivul si au ramas cu gura cascata!

Distribuie:

Publicat:

Winston House isi iubea la nebunie sotia, Janet, se casatorisera in anul 1962 si casnicia lor era una solida si fericita, atat de bine le mergea incat oamenii se intrebau cum este posibil sa nu se certe niciodata! Erau cei mai buni prieteni si isi aratau unul altuia respect, dedicare si afectiune.

Din pacate povestea lor nu a fost una cu final fericit si nu a durat pana la adanci batraneti. Brusc, sotia lui Winston a murit. Omul a fost devastat, dar a decis sa faca ceva incredibil in memoria femeii iubite, dar si pentru a face fata durerii.

Pe pamantul care inconjura casa, Winston a plantat 6.000 de stejari. La inceput stejarii erau mici si anemici, dar peste cativa ani ei au crescut puternici si au format o minunata padure de stejari. Multi oameni o admirau, totusi, 20 de ani de la maortea sotiei, nimeni nu avea idee ce se ascundea inauntru.

Frumosul secret a fost scos la iveala de un barbat care mergea cu un balon cu aer deasupra casei lui Winston. El a vazut din inaltul cerului frumosul miracol al acestui om: stejarii formau o inima uriasa, un simbol al iubirii lui nemuritoare pentru iubirea vietii sale.

Speram ca aceasta poveste sa va fi inspirat pentru ziua aceasta si sa va fi emotionat, asa cum a facut-o si pentru noi! Daca iubesti si tu pe cineva asa, da-i de stire, arata-i aceasta poveste!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img