marți, 19 martie, 2024

Captura de telefoane mobile a politistilor de frontiera din cadrul S.P.F. Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au confiscat bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală deținut de titularul unei mărci înregistrate, în valoare totală de 31.382 lei, destinate comercializării.

În data de 11 noiembrie, în jurul orei 13.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității de frontieră Ghermănești, pentru control, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean din R. Moldova, P.R., în vârstă de 41 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite, ascunse în bagajele personale ale lui P.R., zece telefoane mobile care aveau aplicate pe carcasă inscripții ale unei mărci înregistrate, acestea fiind susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

Conform prevederilor legale, bunurile, în valoare totală de 31.382 lei, au fost ridicate în vederea continuării și definitivării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img