joi, 28 martie, 2024

Captura URIASA la Sculeni! ZECII de MII de tigari au fost confiscate de politisti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Sculeni impreuna cu lucratorii vamali au descoperit aproximativ 90.000 de tigarete de provenienta Republica Moldova, pe care un cetatean roman incerca sa le introduca in tara, ascunse in locuri special amenajate in podeaua, portierele si aripile din spate ale autoturismului pe care il conducea. 
In ziua de 15 iulie,  in jurul orei 00.55, in Punctul de Trecere Frontierei SculenijudIasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Igor M., in varsta de 36 de ani, domiciliat pe raza judetului Vaslui, la volanul unui autoturism marca Dodge, inmatriculat in Romania.

Pentru valorificarea unor informatii, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra vehiculului, ocazie cu care au fost descoperite ascunse, in locuri special amenajate in podeaua, portierele si aripile din spate ale autoturismului, 86.620 de tigarete, diferite marci, cu timbru de acciza Republica Moldova. Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare de 59.306 lei, precum si a autoturismului, in valoare de 22.822 lei. 

In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img