joi, 25 aprilie, 2024

Capusele chiar pot ajunge oriunde! Ce i s-a intamplat unui baietel de 9 ani

Distribuie:

Publicat:

Exista sunete pe care speri sa nu le auzi niciodata. Iar cand acestea vin din urechea ta, e cu atat mai infricosator, pentru ca pur si simplu te simti neputincios.

I s-a intamplat unui baietel de 9 ani din Connecticut, SUA. Cum insa nu exista nicio durere, iar auzul nu-i fusese afectat, parintii s-au gandit ca nu e nicio problema. Era! A fost dus, in cele din urma, la medic, iar acesta a gasit o capusa atasata de timpanul urechii, arata Live Science, care citeaza un raport publicat de The New England Journal of Medicine.

Intreaga zona era inflamata. Cand copilul a ajuns la doctor, capusa nu mai era in viata. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar pot aparea, spun medicii. Cei mai multi nici nu au vazut asa ceva in intreaga lor cariera. Iar faptul ca insecta murise deja nu a facut interventia medicilor mai simpla. Capusa a fost indepartata doar prin anestezie generala. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, antibioticele refacandu-l complet pe pacient. Si timpanul s-a refacut complet, iar baiatul se simte perfect in prezent. S.G.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img