marți, 19 martie, 2024

Caravana „Performanta are viitor” poposeste la PADURENI. Esti talentat si ai o varsta cuprinsa intre10 si 14 ani? Vino la preselectie

Distribuie:

Publicat:

Cei mai talentati tineri jucatori din judetul Vaslui cu varste intre 10 si 14 ani sunt asteptati sambata, 29 octombrie, incepand cu ora 09:00, la terenul de fotbal din comuna vasluiana Padureni. Selectia are ca obiectiv descoperirea unui nou membru al echipei “Performanta Are Viitor” si va fi coordonata de Ion Geolgau, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici.

Cei mai talentati tineri jucatori din judetul Vaslui cu varste intre 10 si 14 ani sunt asteptati sambata, 29 octombrie, incepand cu ora 09:00, la terenul de fotbal din comuna Padureni. Selectia are ca obiectiv descoperirea unui nou membru al echipei “Performanta Are Viitor” si va fi coordonata de Ion Geolgau, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici.

“Pot spune ca deja am inceput sa mutam performanta din numele acestui proiect in realitate. Cele trei selectii de pana acum au reprezentat un succes prin calitatea jucatorilor descoperiti si prin dimensiunea sarbatorilor fotbalistice organizate. Sunt sigur ca Moldova nu se va lasa mai prejos, simt ca vom descoperi talente deosebite!”, a declarat Miodrag Belodedici, membru in Comisia Tehnica a FRF si unul dintre coordonatorii scouterilor caravanei “Performanta Are Viitor”.

Castigatorul selectiei din Padureni va fi al patrulea membru al echipei “Performanta Are Viitor”. Razvan Andrei (judetul Caras-Severin), Madalin Crivat (judetul Arges) si Septimiu Kolbasz (judetul Cluj) s-au alaturat echipei dupa primele trei selectii ale caravanei, la care au participat in total peste 500 de tineri fotbalisti.

Selectia din judetul Vaslui este organizata cu sustinerea Kaufland Romania, care se alatura initiativei pentru cea de-a patra etapa nationala.

Gillette, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, isi propune sa sporeasca sansele tinerilor din mediul rural cu varste intre 10 si 14 impliniti ani de a se face remarcati si de a avea acces la o pregatire sportiva la cele mai bune standarde prin intermediul initiativei „Performanta are Viitor”. Proiectul are ca scop identificarea tinerilor talentati, micii jucatori de azi ce au sansa sa devina marii jucatori de maine.

Caravana se desfasoara sub umbrela programului FRF „Impreuna suntem fotbal” si are loc in perioada august 2016 – mai 2017. Primele localitati acopera zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat si Ardeal, urmand ca Federatia Romana de Fotbal sa continue selectiile, acoperind astfel toata Romania pana la finalul campaniei, in mai 2017.

Selectiile vor fi organizate de reprezentanti specializati ai FRF si vor fi supervizate de membri ai comisiilor relevante ale Federatiei Romane de Fotbal. Campania va fi sustinuta de Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu, fosti internationali si membri ai Comisiei Tehnice a FRF, si de Ion Geolgau, Managerul Departamentului de Scouting al FRF.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img