miercuri, 24 aprilie, 2024

Care este motivul pentru care Madalin Ionescu nu mai revine la TV: “Veti avea parte de o surpriza placuta“

Distribuie:

Publicat:

Madalin Ionescu a marturisit motivul pentru care nu mai revine la TV, fostul prezentator s-a retras in urma cu un an, la scurt timp de la nasterea micutei Petra. Desi nu mai apare pe micul ecran, doar atunci cand este invitat la vreo emisiune, a primit numeroase oferte din partea televiziunilor.

“In perioada asta am fost curtat si am refuzat multe colaborari. Nu am gasit acel proiect care sa mi se para mie avantajos sau care sa ma reprezinte cu adevarat in acest moment. Toate ofertele au fost in prime time. Au fost oferte foarte interesante. A fost un nu temporar, inca sunt in discutii cu cei toti care m-au ofertat.

Eu sunt cel mai bun prezentator TV din Romania, glumesc acum, desi este adevarat. Am inceput si un proiect online si cred foarte mult in asta. Am inceput ceva si o sa-i drumul in curand. Va fi destul de puternic ca impact. Televiziunea a ramas pentru mine o pasiune. Nu pot sa sterg atatia ani cu buretele. Am primit oferte la doua saptamani dupa ce am plecat de la Kanal D. Eram intr-o faza in care nu-mi doream decat liniste. Voiam sa am grija de copii, sa fiu langa Cristina. E o pauza dupa 17 ani de televiziune.

Timp de 7 luni nu m-am uitat la televizor. Nici nu am nevoie sa ma uit la o emisiune sa-mi dau seama ce raiting face. Am facut si eu niste emisiuni online pe Facebook. In curand veti avea parte de o surpriza placuta. Vom vedea ce se intampla. Cred ca voi colabora si cu televiziunea”, a declarat Madalin Ionescu pentru Viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img