joi, 28 martie, 2024

Carmen de la Salciua este insarcinata? Culita Sterp a dat-o de gol

Distribuie:

Publicat:

Fanii cred că artistul Culiță Sterp a lăsat-o însărcinată pe Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Săciua și Culiță Sterp s-au împăcat după divorțul care a ținut primele pagini ale presei. În urmă cu mai bine de un an, cei doi artiști și-au spus adio și nu au păstrat o relație tocmai bună, fiecare aducându-i celuilalt acuzații care mai de care mai grave.

Când nimeni nu credea că mai există șansa ca ei să formeze un cuplu, cei doi artiști de succes au surprins pe toată lumea în mommentul în care au început să se afișeze împreună. Mai mult, la nunta Ilenei, sora lui Culiță Sterp, cei doi foști soți au apărut împreună, ca doi îndrăgostiți.

Carmen de la Sălciua este însărcinată cu Culiță Sterp?

După ce s-aua fișat împreună la nunta Ilenei, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu au mai apărut în public împreună și nici nu au publicat imagini care să indice ce se întâmplă între ei. Mulți fani au început să creadă că cei doi interpreți au divorțat, în timp ce alții au presupus că vor să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii.

Recent, pe pagina lui de Instagram, Culiță Sterp a publicat o fotografie care i-a făcut pe fani să creadă că ar fi lăsat-o însărcinată pe fosta lui soție. În dreptul fotografiei în care apare cu doi copii în brațe, interpertul a scris un mesaj care l-ar fi dat de gol. „O poză cu mine din viitorul apropiat! ❤️” sunt cuvintele care i-au făcut pe fani să creadă că el și Carmen de la Sălciua așteaptă un copil sau doi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img