vineri, 29 martie, 2024

Carmen Stanescu traieste o adevarata DRAMA! Are 92 de ani si este IMOBILIZATA in pat

Distribuie:

Publicat:

Carmen Stanescu nu-si mai poate face meseria din cauza varstei inaintate, 92 de ani, dar si din cauza unor probleme de sanatate care o tin la pat. Carmen Stanescu nu mai este in lumina reflectoarelor de cativa ani, din cauza problemelor de sanatate. Sotul ei, Damian Crasmaru (86 de ani), a dezvaluit pentru Click ce se petrece cu marea artista.

“Carmen Stanescu nu e deloc bine. A facut o gonartroza si nu mai poate merge (n.r. – afectiune cronica a genunchiului, invalidanta, cu evolutie progresiva, prin care cartilajul se degradeaza progresiv, cu aparitia durerii si limitarea mobilitatii). Ea a fost si campioana la atletism, la suta de metri, a fost sportiva mare, a mai practicat si alte sporturi, a fost cinci ani in echipa nationala de tir. La varsta ei, doctorii se tem sa o opereze, pentru ca e posibil sa apara si alte complicatii. Merge destul de dificil, nu mai joaca nicaieri si, sincer, nici eu nu mai vreau sa joc”, a povestit marele actor.
Carmen Stanescu s-a nascut in 29 iulie 1925 in Bucuresti. A urmat Conservatorul Regal de Muzica si Arta Dramatica, promotia 1944-1948, la clasa profesoarei Marioara Voiculescu, apoi a debutat in 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna in piesa “Fratii Karamazov”. Incepand de atunci si pana astazi, a interpretat peste 30 de roluri pe scena Teatrului National, precum si pe scena altor teatre din Bucuresti. Ultimul ei proiect dateaza din 2010, filmul documentar “Maria sa, Birlic”, unde a interpretat propriul rol. La TNB a jucat ultima oara in 2004, in “Egoistul”, in regia lui Radu Beligan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img