marți, 19 martie, 2024

CARNAGIU! Un barbat internat la un spital de Neuropsihiatrie a omorat patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de perfuzie – FOTO / UPDATE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Trei dintre cele zece victime ale atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, judetul Buzau, sunt in coma, in cazul uneia dintre ele medicii efectuand manevre de resuscitare. Noua dintre pacienti au peste 60 de ani. Potrivit medicului Adrian Zoican de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau, trei dintre cele zece victime aduse duminica dimineata sunt in coma, cu traumatisme severe la cap. In cazul unei femei, medicii efectueaza manevre de resuscitare, cu sanse minime de a fi salvata.

Ceilalti sapte raniti au, de asemenea, leziuni la cap. Medicii buzieni iau in calcul transferarea victimelor la spitale din Bucuresti, intrucat Spitalul Judetean nu dispune de medici neurochirugi si de o sectie cu astfel de specializare. Toti ranitii sunt persoane de peste 60 de ani, una singura avand sub aceasta varsta. Victimele au probleme psihice, in general dementa, ceea ce le-a impiedicat sa reactioneze in momentul atacului.

 

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de perfuzie. Potrivit comisarul – sef Laurentiu Pantazi, seful IPJ Buzau, unul dintre pacienti a intrat cu un stativ de perfuzii in doua dintre saloane si a atacat pacientii. Din primele informatii, ar fi vorba de patru morti si noua raniti grav, cateva victime avand traumatisme cranio-cerebrale.

Agresorul are 38 de ani si este din comuna Sageata, judetul Buzau, fiind fara ocupatie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic in cursul zilei de joi. Dupa producerea atacului, a incercat sa fuga si a fost imobilizat de un politist, aflat in unitatea medicala pentru internarea unui alt pacient.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img