vineri, 19 aprilie, 2024

Caroline Wozniacki este la un pas de eliminare din Turneul Campioanelor

Distribuie:

Publicat:

Grupa Albă a Turneului Campioanelor şi-a consumat marţi a doua rundă. Svitolina a trecut de Pliskova, Wozniacki a depăşit-o pe Kvitova, astfel că, înaintea ultimei etape, lupta este deschisă. Cu excepţia Kvitovei, celelalte sportive au şanse de calificare în semifinale, informează Mediafax.

Elina Svitolina (Ucraina; 7 WTA) are două succese din două şi este pe primul loc în Grupa Albă. A pierdut un singur set, în partida de azi cu Pliskova, dar are prima şansă la calificare. Chiar dacă pierde în ultimul meci, în faţa danezei Wozniacki, ucraineanca poate merge în semifinale, dacă Pliskova nu o învinge pe Kvitova.

Karolina Pliskova (Cehia; 8 WTA) este nevoită să câştige ultimul meci, cu ultima clasată Kvitova, dacă vrea să se califice pe mâna ei în următoarea fază. Ea are şi posibilitatea înfângerii, dar trebuie să aştepte jocul rezultatelor. Svitolina să-şi păstreze forma bună şi să o depăşească pe Wozniacki.

Caroline Wozniacki (Danemarca; 3 WTA) trebuie să triumfe în ultima etapă a grupelor, dar acest lucru nu este suficient. Învingătoarea Simonei Halep din finala Australian Open are nevoie ca Pliskova să nu câştige împotriva Kvitovei.

Petra Kvitova (Cehia; 5 WTA) este eliminată de la Turneul Campionelor. Indiferent de rezultatul ultimului meci, sportiva din Cehia va avea joi ultima apariţie la Singapore.

Clasament:

1. Svitolina – 2 puncte

2. Pliskova – 1 punct

3. Wozniacki – 1 punct

4. Kvitova – 0 puncte

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img