joi, 28 martie, 2024

Carte de identitate falsa, ascunsa in portmoneu

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit ascunsa asupra unui barbat cu cetatenie romana si R. Moldova o carte de identitate falsa care urma sa fie folosita in Germania.
 
In data de 06 februarie, in jurul orei 14.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru a intra in tara, R.D., cetatean roman si R. Moldova, in varsta de 26 ani, conducand un microbuz, ce efectua cursa regulata R. Moldova-Germania.

"La controlul de frontiera, in momentul solicitarii documentelor de identitate colegii nostri au observat, in portmoneul lui R. D., ascunsa si nedeclarata, o carte de identitate cu insemnele autoritatilor romane, pe care era imprimata fotografia unui alt barbat. Cu ocazia verificarilor specifice efectuate politistii de frontiera au stabilit ca documentul in cauza este fals.  " declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, tanarul a declarat ca doar trebuia sa transporte in Germania documentul descoperit la controlul de frontiera si ca-l rugase un conational.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img