sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Caruta acrosata de un autoturism in zona Barlad

Distribuie:

Publicat:

Trei persoane au ajuns, sambata, in stare grava la Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad, dupa ce au fost ranite in urma unui accident rutier. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, Mihaela Straub, cele trei persoane ranite, tatal, mama si fiica acestora, mergeau cu caruta pe un drum judetean, fiind acrosati de un autoturism.

„Accidentul a avut loc pe DJ 243, intre comunele Pogana si Perieni. Un tanar in varsta de 25 de ani, din comuna Iana, conducea un autoturism dinspre Pogana spre Perieni, acrosand o caruta care a patruns de drumul judetean de pe un drum agricol. Cele trei persoane aflate in vehiculul cu tractiune animala au fost transportate la Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad, unde au ramas sub supraveghere medicala”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Conducatorul auto nu a suferit leziuni. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.Politistii rutieri i-au intocmit acestuia dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa. Cei doi cai au scapat nevatamati!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img