vineri, 26 aprilie, 2024

Casa mamei Elenei Udrea, pusa la pamant de rude! Un nepot din satul Malini a renovat casa familiei din Bucovina

Distribuie:

Publicat:

Maria, mama fostului ministru Elena Udrea, s-a nascut acum 68 de ani in satul sucevean Malini, intr-o familie numeroasa si saraca. Daca astazi are grija de nepotica ei, nascuta in Costa Rica, pe vremuri Maria Veliceasa (acesta este numele de fata al mamei fostului demnitar) s-a confruntat cu o existenta austera, fiind nevoita sa lucreze o perioada ca femeie de serviciu la dispensarul din sat, pentru a se intretine.

Despre mama Elenei Udrea, satenii din Malini au si astazi numai cuvinte frumoase. ”Era o fata la locul ei, muncea, isi vedea de treaba…Tinea mult la familie, se ingrijea de parinti si de frati, avea grija si de gradina. Ea intotdeauna a fost o fata muncitoare”, ne-a declarat vecinii Mariei Udrea. 

Dupa ce si-a cunoscut sotul, pe Nicolae, Maria Udrea a plecat la Buzau, dar a revenit periodic pe meleagurile natale, inclusiv in perioada de glorie a Elenei, cand fata ei ajunsese ministru al turismului. In lipsa ei, insa, din casa parinteasca n-a mai ramas mare lucru.

”Un nepot al Mariei sta acum in casa familiei, in care au crescut toti. Baiatul a renovat casa, a demolat mult si acum nu prea mai seamana cu ce era inainte”, ne-a spus un vecin al familiei Veliceasa. Casa din Malini in care a crescut mama Elenei Udrea arata bine dupa renovare, are curtea curata si ingrijita, fiind asezata chiar la drum, la soseaua nationala. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img