vineri, 19 aprilie, 2024

CASA REGALA A ROMANIEI:Regele Mihai este implicat

Distribuie:

Publicat:

Cu ocazia aniversarii Majestatii Sale, Casa Regala organizeaza o serie de manifestari publice, precum vernisaje, concerte si proiectii, inclusiv un spectacol inedit: punerea in scena a unei piese de teatru scrisa in urma cu 56 de ani de Regele Mihai si Regina Ana.

Regele Mihai va implini 95 de ani in ziua de 25 de octombrie. La resedinta privata din Elvetia, Majestatea Sa Regele Mihai I va aniversa ziua de nastere alaturi de Alteta Sa Regala Principesa Elena si de Alteta Sa Regala Principesa Sofia.

In prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu, Ateneul Roman va gazdui, incepand cu ora 18, a noua editie a concertului anual de binefacere organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. Fondurile obtinute in urma concertului vor fi folosite in beneficiul programului Tinere Talente, prin intermediul caruia Fundatia ofera burse de studiu tinerilor artisti aflati in situatii materiale dificile. In debutul concertului, Principesa Mostenitoare Margareta va da citire mesajului cu prilejul aniversarii Majestatii Sale Regelui Mihai I, la implinirea varstei de 95 de ani. Concertul va fi oferit de catre violonistul Roman Kim, alaturi de Orchestra Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, dirijata de maestrul Tiberiu Soare. Dupa concert, in foaierul Ateneului Roman, va avea loc expozitia bursierilor programului Tinere Talente. Alaturi de Principesa Mostenitoare si Principele Radu, va fi prezenta Principesa Maria.

Marti, 25 octombrie, in Salonul Cerchez al Palatului Cotroceni, la ora 19, va avea loc lansarea cartii „Anul regal”, publicata de Editura Adenium. Dupa lansare, participantii la eveniment vor urmari filmul „Razboiul Regelui” realizat de John Florescu. Accesul presei este permis in baza acreditarii prealabile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img