vineri, 19 aprilie, 2024

Casnicia Celiei este in pericol? Vedeta a facut declaratii

Distribuie:

Publicat:

Celia este casatorita cu australianul Ardeli, cu care are impreuna un baietel superb, Angelo. Dupa ce au stat mai mult in Australia, in ultima vreme cantareata prefer Romania, aici unde isi poate continua proiectele muzicale. Recent, a facut declaratii despre casnicia ei si a marturisit care sunt sacrificiile pe care le fac ambii parteneri.

„Am nunta de lemn! Vrem sa ne punem putin in ordine viata, pentru ca am fost putin bulversati de evenimentele care au avut loc in viata noastra, moartea tatalui socru, sarcina mea pierduta, dus-intorsul asta in Romania, Timisoara, Deva, nu mai stim unde ne este casa. Avem cinci case, nu mai stii exact unde iti e casa; e bine asa, sa iti faci traiul undeva…
… Avem probleme, sa ne punem afacerile in ordine si sa imi fac si eu piesele astea. Si, pentru ca muncim fiecare, intervine lucrul acesta ca stam departe unul de altul. Nu sunt geloasa si nu cred ca e sanatos pentru o relatie si pentru o casnicie, sa stai departe unul de altul. Zice ca familia trebuie sa fie mereu unita. Am facut sacrificii amandoi. In Australia nu prea avem treburi…el inca mai trage catre Australia, acolo e si mama lui… Mi-a cerut sotul meu, subtil, sa renunt la cariera, pentru a fi mai mult langa el”, a declarat Celia.

Celia, despre depresie: „rugaciunea si natura – cel mai bun medicament”

In cadrul interviului, cantareata a spus ca a reusit sa scape de depresia in care a intrat cu ajutorul rugaciunilor si a iesirilor in natura. Astfel, desi venise in Romania si urma sa ramana timp de sase luni, ea a decis sa plece din tara inapoi in Australia, pentru ca, spune artista, vremea capricioasa de la noi nu o ajuta deloc. Cu toate ca a trecut printr-o drama fara margini, vedeta isi doreste sa mai aiba un copil, pentru ca vrea sa-i faca o surioasa lui Angelo.

„De asta am plecat in Australia si am zis ca nu mai pot, am fost la pamant si am vrut sa plec, sa am parte de liniste. (…). Am avut noroc cu natura, cu soarele. Cautam raspunsuri prin rugaciune, prin starea pe care o aveam si am primit raspunsuri, mi-am linistit sufletul. S-a intamplat asta decat sa am un copil bolnav, plus ca Dumnezeu m-a salvat, puteam sa fac complicatii, sa scoata tot si sa nu mai pot face copii. Chiuretajul si tot ce a urmat… sper ca nu a afectat mult si si in viitor, am sa fac si eu o fetita. Am fost plecata doua luni si m-am intors alt om„, a mai marturisit artista.

Celia a devenit mama de baiat in urma cu patru ani

Celia, pe numele din buletin Cristina Ioana Socolan, s-a nascut pe 14 octombrie 1984, in Deva. Ea e una dintre cele mai de succes cantarete din Romania. Ea si-a inceput cariera artistica in anul 2005, cand s-a alaturat grupului muzical Elegance. In august 2013, artista a devenit doamna Ardeli Ancuta. Sotului ei alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste pe taramurile Australiei i-a daruit un baietel pe 19 mai 2014. Fiul Celiei si al lui Ardeli poarta numele Angelo.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img