miercuri, 24 aprilie, 2024

Castigatorul marelui premiu de la Loto este pensionar si are 70 de ani

Distribuie:

Publicat:

Barbatul din Timisoara care a ghicit toate cele sase numere norocoase la extragerea 6 din 49 din 2 decembrie si-a revendicat miercuri premiul.

Pensia nu mai este venitul sau principal, iar cu un plan financiar chibzuit ar putea duce un trai lipsit de griji. Castigatorul potului de 3,72 de milioane de euro de la categoria I a jocului 6 din 49 s-a prezentat miercuri la sediul Loteriei pentru a-si revendica premiul. Norocosul este pensionar, are 70 de ani si a marturisit ca joaca la Loto de 50 de ani. El le-a transmis si un mesaj celor care inca nu au avut norocul lui.

„Numai cel care joaca, castiga”, a spus septuagenarul, care nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea. Este primul sau castig major, iar cele sase numere norocoase au o semnificatie personala. A aflat ca este marele castigator a doua zi dupa tragere, dintr-un ziar local, al carui abonat este, spun reprezentantii Loteriei Romane.

Marele premiu la 6 din 49 a fost adjudecat in urma tragerii suplimentare de duminica seara, 2 decembrie 2018. Barbatul a completat o varianta simpla, care a costat 10,5 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img