joi, 25 aprilie, 2024

Cat a costat rochia purtata de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali! A pus in plic peste 10.000 de EURO

Distribuie:

Publicat:

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost unul dintre evenimentele anului, la care au luat parte multe persoane publice, printre care si Anamaria Prodan. Impresara nu trecut observata si a atras toate privirile cu tinuta pe care a ales-o, o rochie spectaculoasa, care a costat mica avere.

Vedeta a ales sa poarte o rochie lunga Ellie Saab, de culoare albastra, care i-a pus in evidenta formele voluptoase si a costat nu mai putin de 28.000 de euro. “Ana a ales ceva unicat la casatoria Teodorei, o rochie albastra, dintr-o combinatie de paiete si tull, realizata manual. Ea a fost cumparata special din Dubai si a costat nu mai putin de 28.000 de euro, pretul pe care l-ar fi dat si pe o garsoniera noua din zona Militari”, au dezvaluit apropiatii Prodancei pentru Wowbiz.ro.

CATI BANI A PUS ANAMARIA PRODAN IN PLIC LA NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI

Celebra impresara Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta ce cinci stele a fiicei lui Gigi Becali. Si… nu mai este un secret pentru nimeni ca extravaganta vedeta are o relatie speciala cu patronul de la FCSB, dar si cu familia lui. Astfel, in urma cu doua seri, vedeta nu s-a uitat deloc la bani cand a decis suma pe care sa-i puna in plic pentru fericitii miri! Peste 10.000 de euro le-a oferit fosta prezentatoare TV ca dar de nunta Theodorei si sotului ei, Mihai Mincu, au marturisit surse apropiate ale mirilor, pentru CANCAN.RO.

Mihai Theodor Mincu este cunoscut si ca “Printisorul din Dobroesti” si provine dintr-o familie instarita. In urma cu doi ani, el a debutat in lumea afacerilor cu vanzarea de haine si comertul cu ceai si cafea. Ulterior, ginerele lui Gigi Becali a mai infiintat o firma care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri si cosmetice de lux.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img