marți, 16 aprilie, 2024

Cat costa bratarile de lux pe care le poarta Anamaria Prodan! “Ma rasfat!” Care e piesa de rezistenta din colectia de bijuterii a impresarei

Distribuie:

Publicat:

Sotia lui Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan, iubeste bijuteriile si isi cumpara si cele mai scumpe haine, dar si accesorii din magazinele celor mai cunoscuti designeri din lume. Nu se uita niciodata la bani atunci cand baga mana in buzunar. Sau cand aproprie cardul de POS-ul magazinelor.

De curand, Anamaria Prodan si-a etalat ultimele bijuterii de lux pe care si le-a achizitionat. Mai multe bratari Cartier LOVE din aur alb si galben cu diamante, care costa, fiecare, intre 7.500 si 50.000 de euro! Este firma pe care sotia lui Reghecampf o iubeste si de la care isi cumpara „jucariile” atunci cand are ocazia.

In fotografie, Anamaria Prodan, poarta bratari de lux de 100.000 de euro!

Cea mai scumpa bratara pe care a purtat-o valoreaza 50.000 de euro! Din aur galben de 18 carate si care are peste 200 de diamante! Chiar daca pretul este pe masura, bratara este foarte usoara, are doar 46,6 grame. Aceasta a fost oferita cadou chiar de sotul acesteia, de Paste intr-o cutie speciala.

„Ma rasfat! Chiar daca lumea ma critica fiecare isi face poftele. Asta fac si eu. Bratarile astea le iubesc. Sunt preferatele mele. Ma reprezinta si de fiecare data cand imi place ceva imi cumpar fara sa ma uit la bani. Am muncit o viata pentru micile placeri, chiar daca sunt costisitoare pentru anumite persoane. Asta e! Imi place sa ma simt bine”, recunoaste Anamaria.

Piesa de rezista din colectia de bijuterii a Aneimaria Prodan o reprezinta inelul de logodna primit de la Reghecampf! O bijuterie din aur alb cu un diamant de 9 carate, pe care specialistii il evalueaza la 150.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img