News Flash:

Cat de PERICULOASE sunt pateurile si "mezelurile" de post si ALTERNATIVA sanatoasa

4 Martie 2014
787 Vizualizari | 0 Comentarii
Crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime – carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.

Multe din ele contin chiar si ingrediente “de dulce”, sunt destul de scumpe si chiar au mai multe calorii decat produsele “originale”.

”Pateul si cascavalul de post contin foarte multe E-uri si grasimi hidrogenate, foarte daunatoare si plus de asta, au in compozitia lor albumina sau coloranti de origine animala”, explica prof. Dr. Mencinicopschi.

Branza tofu, cea mai sanatoasa optiune din soia

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si “mezelurile”, din cauza continutului mare de “E-uri” sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.

“Pateul din soia contine la fel de multi aditivi ca cel animal, poate chiar mai multi. La fel si salamul, si crenvurstii de post sau snitelul, care mai e si prajit. In niciun caz nu trebuie sa mancam zilnic astfel de produse”, recomanda prof. Gheorghe Mencinicopschi, specialist in alimentatie.

Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoasa este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.

carne lapte oua tofu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0976 (s) | 25 queries | Mysql time :0.012821 (s)