joi, 25 aprilie, 2024

Cat de tragic! Cum a aflat fiica lui Edith Gonzalez ca mama sa a murit

Distribuie:

Publicat:

Edith Gonzales este una din cele mai apreciate actrite din telenovelele mexicane. Aceasta se pare ca este din ce in ce mai bine.

Actrita de telenovele a aflat ca este diagnosticata cu cancer de col uterin in anul 2016. Vedeta a ajuns sa fie intr-o vstare extrem de grava. Dupa interventia de histerectomie si multe sedinte de chimioterapie, acesteia a ajuns sa-i casa tot parul.

Tratmentul agresiv nu a facut-o pe actrita sa se dea batuta. Edith Gonzales are o stare de spirit buna, calatoreste si se bucura de viata. Aceasta isi tine fanii la curent cu poze in care le demonstreaza ca orice pericol a trecut.

Cum arata Edith Gonzales acum

Dupa o perioada in care si-a tinut parul sub peruci si diferite accesorii, acesta a iesit in public cheala.Si-a dezvelit capul, fara rusine sau teama. Era la fel de frumoasa si radianta, datorita faptului ca era mandra sa se expuna asa in realitate.

Fanii ei se vor bucura de un nou look natural al actritei, pentru ca aceasta nu mai are de gand sa-si vopseasca parul. La cei 53 de ani, Edith Gonzalez este mai plina de energie ca niciodata.

Vedeta este cunoscuta din telenovelele de succes: „Dona Barbara”, „Salome” sau „Inima salbatica”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img