marți, 19 martie, 2024

Cat pierde Franta dupa revizuirea contractului cu navele Mistral

Distribuie:

Publicat:

Pierderile pe care le va suporta Franta in urma rezilierii contractului cu Rusia privind livrarea de nave Mistral se vor situa sub un miliard de euro, a declarat, vineri, ministrul de finante francez, Michel Sapin.

Anterior, saptamanalul “Le Canard enchaine” a publicat informatii conform carora pierderile pe care le va suferi Franta in urma rezilierii acestui contract se vor ridica la peste doua miliarde de euro, potrvit RIA Novosti.

“Se intampla uneori ca (saptamanalul) Le Canard enchaine sa ofere informatii inexacte. Toate cifrele vor fi prezentate, ele vor fi transparente… Ma intrebati daca va fi vorba de doua miliarde. Va spun ca nu, aceste cifre vor fi sub un miliard”, a spus Sapin la postul de radio France Inter, adaugand ca documentul privind rezilierea contractului cu Rusia va fi analizat de consiliul de ministri pana la sfarsitul lui august.

Parisul si Moscova au adoptat, saptamana trecuta, o decizie privind rezilierea contractului pentru constructia si livrarea a doua nave franceze Mistral Rusiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img