sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Catalin Botezatu a fost internat de urgenta in spital: „Imi neglijez deseori sanatatea”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu a fost nevoit sa isi anuleze cele mai recente calatorii, din cauza unor probleme de sanatate. Creatorul de moda a fost internat de urgenta in spital.

Probleme de sanatate pentru Catalin Botezatu. Indragitul creator de moda a ajuns pe mainile medicilor, atunci cand a observat ca nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe retelele de socializare, unde si-a asigurat admiratorii ca totul este bine si ca isi va relua in curand activitatile obisnuite.
Catalin Botezatu, de urgenta la spital

Pentru Catalin Botezatu, ziua de ieri trebuia sa fie una de rutina. Designerul, un obisnuit al lungilor calatorii, se pregatea sa zboare spre Singapore. Atunci a observat ca o problema minora de sanatate s-a agreavat brusc, in doar cateva ore.

„Calator cu treburi prin lume, imi neglijez deseori sanatatea. Asa ca ieri, pregatindu-ma pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit sa fac o "escala" la spital. O problema minora s-a agravat brusc, in cateva ore”, a scris Catalin Botezatu.

S-a trezit internat pe loc

Atunci, un control de rutina a devenit ceva mai mult de atat, iar Catalin Botezatu s-a vazut nevoit sa ramana peste noapte, pentru a i se face toate analizele si tratamentele de care are nevoie.

„Un control pe care il credeam a fi de rutina s-a transformat intr-o internare ad-hoc. Medicatie, analize, explicatii, stiinta pura si profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, dupa ce rasucesc cateva fuse orare”, a mai scris Catalin Botezatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img