marți, 19 martie, 2024

Catalin Botezatu, indragostit pana peste cap: ”Imi bate inima dupa cineva care e la mare, mare distanta”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu este indragostit pana peste cap! Designerul a vorbit despre noua femeie din viata lui care ii face inima sa bata.

Catalin Botezatu a spus lucrurilor pe nume si a vorbit despre relatia pe care o are cu Monica Hill, dar si… despre femeia care ii face inima sa bata. Se pare ca designerul este indragostit pana peste cap de o femeie care, din pacate, este la mare distanta.

”Fratilor, o cunosc de… nici nu vreau sa spun de cati ani ca era minora. Nu s-a intamplat nimic atunci. A prezentat pentru mine, am aparut de foarte multe ori cu ea, dar vad ca acum lumea s-a sesizat. Am fost cu ea si anul trecut. Bine, anul trecut erau mai multe la masa. Nu e nicio relatie, suntem prieteni, ne vedem. Chiar acum m-am despartit de ea. Nu am nimic special cu ea, asa de vara, da. Nu am o relatie, dar imi bate inima dupa cineva care e la mare, mare distanta. Chair m-am indragostit, pot spune asta. Bun de insurat stiu ca sunt, dar nu o sa fac asta niciodata. Am sunat-o de trei ori si nu mi-a raspuns. Deja ma ingrijorez. Nu o sa o cunoasteti.”, a marturisit Catalin Botezatu in cadrul unei emisiuni TV.

Catalin Botezatu, cadou surpriza pentru Armin van Buuren

Catalin Botezatu este fan UNTOLD, iar anul acesta nu a facut exceptie si si-a facut aparitia la celebrul festival. Ei bine, in ultima zi de distractie de la Untold Festival 2018, Catalin Botezatu s-a intalnit in spatele scenelor cu celebrul DJ Armin van Burren. Cunoscutul designer i-a facut un dar surpriza, iar momentul a fost imortalizat si pozele facute publice pe contul lui de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img