vineri, 29 martie, 2024

Catalin Botezatu vorbeste despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. “In cazul lor cred ca acesta este singurul motiv”

Distribuie:

Publicat:

Designerul Catalin Botezatu a facut declaratii dupa ce s-a aflat ca fosta lui iubita, Bianca Dragusanu, s-a despartit de Victor Slav.

La sfarsitul saptamanii trecute, Bianca Dragusanu s-a despartit de prezentatorul de televiziune Victor Slav, tatal fiicei sale, Sofia Natalia.

Designerul Catalin Botezatu, cel care a avut o relatie cu Bianca Dragusanu si care a propulsat-o in lumina reflectoarelor, a fost surprins de separarea acesteia de Victor Slav. El a facut declaratii despre cei doi pentru wowbiz.ro.

“Bianca si Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multa verticalitate, doi oameni deosebiti care, daca intr-adevar au luat aceasta decizie, care mi-ar placea sa cred ca este doar una de moment pentru ca se intampla in cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o. Ideea este ca, asa cum au spus-o si ei, in astfel de momente trebuie respectata intimitatea. Trebuie respectat dreptul la intimitate si la viata personala pentru ca niciunul dintre noi nu stim ce s-a intamplat acolo sau ce se intampla acolo cu adevarat…

 Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe langa job-urile din televiziune alearga si pentru alte job-uri pe care le au?! Poate ca, de cele mai multe ori, o activitate intensa duce la, eu stiu, “o neglijenta” in familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoana iubita. 
  
 In cazul lor cred ca acesta este singurul motiv pentru ca, altfel, de ambele parti, eu stiu ca a existat, exista si sper sa existe in continuare iubire si sentimente. Sunt doi oameni frumosi, si la propriu si la figurat, iar lucrurile sa se rezolve”, a declarat Catalin Botezatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img