marți, 19 martie, 2024

Catalin Cazacu s-a indepartat de biserica: „Credinta, din punctul meu de vedere…”

Distribuie:

Publicat:

Desi este extrem de credincios, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica. Concurentul o acuza de opulenta si indiferenta si a scris pe pagina sa de socializare acest lucru. Declaratiile sale au fost transmise inainte de a merge in Republica Dominicana pentru a participa la Exatlon.

„Nu e genul meu sa dau lectii dar de mult timp stau pe margine si ma minunez cam cat de tare Biserica Ortodoxa Romana se chinuie sa ma piarda de „fan”. De fapt m-a pierdut de mult si vad ca e hotarata sa ma tina departe. Am ajuns ca-n zicala aia: N-am incredere-n popa nici la carti!

Credinta, din punctul meu de vedere, e cumva sinonima cu bunatate, intelegere, mila si compasiune.

Lucruri cu care biserica pe care o vad eu astazi nu mai are cu noi nicio intersectie, ba chiar mai mult, se indeparteaza tot mai mult prin opulenta, lux inutil, cu sictir si indiferenta”, a mai scris Faimosul.

Iar motivul pentru care a facut aceste dezvaluiri este legat de un gest controversat al Bisericii Ortodoxe Romane.

Dupa ce a citit ca un clopot de aproape 500.000 de euro va fi adus la Catedrala Mantuirii Neamului, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica:

„E greu sa fii un om cu un minim de intelect si sa poti sa te apropii de biserica de astazi, biserica unde daca esti sarac nu te inmormanteaza sau nu te cununa sau nu iti boteaza copilul pentru ca exista niste taxe stabilite clar. Adica, ce facem?!?

Ori facem business, ori nu mai facem, nu?!? Pana nu de mult nu intelegeam de ce e nevoie de atatia bani iar azi, in ziua in care m-a pierdut de tot, am inteles… Biserica are nevoie de cel mai mare clopot si cu chipul lui Happy Daniel pe el…. 25 de tone si costa aproape jumatate de milion de euro”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img