marți, 19 martie, 2024

Catalin Crisan: Am slabit 32 de kilograme mancand de 5 ori pe zi

Distribuie:

Publicat:

Interpretul de muzica usoara Catalin Crisan a reusit sa slabeasca 32 de kilograme in zece saptamani. “M-am decis sa slabesc pentru ca ma ingrasasem foarte mult. Acum patru-cinci ani ajunsesem sa cantaresc in jur de 104 kilograme”, a declarat, pentru Gandul, cantaretul.

Pentru a reusi in lupta impotriva kilogramelor, Crisan a apelat la un medic specialist. “Am imbinat dieta cu sportul. Eu joc tenis de 14 ani. Regimul recomandat impunea si miscare. Astfel, zilnic trebuia sa parcurg in jur de 1,5 kilometri. Pentru a parcurge aceasta distanta, mi-am cumparat un stepper, la care lucram dimineata, seara sau la pranz, in functie de program”, precizeaza interpretul de muzica usoara.

Catalin Crisan spune ca nu a fost greu sa tina acest regim alimentar, in ciuda programului incarcat. “Zilnic imi potriveam alarma de la telefon si mancam atunci cand suna. Indiferent daca eram in intalniri, scoteam o felie de salam sau un crenvurst, atunci cand era etapa de carne, sau beam un pahar de lapte sau mancam un borcanel de iaurt atunci cand era etapa de lactate”, povesteste cantaretul. Acesta adauga ca, desi mesele erau dese, acestea nu trebuiau sa fie consistente.

Continuarea articolului AICI | sanatate.bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img