vineri, 19 aprilie, 2024

Catalin Maruta era cuplat cand a cunoscut-o pe Andra: „Mi-a dat batai de cap domnisoara aia!”

Distribuie:

Publicat:

Andra si Catalin Maruta sunt impreuna de 11 ani si au unul dintre cele mai trainice casnicii din showbiz-ul romanesc. Multa lume crede ca cei doi s-au cuplat dupa ce prezentatorul tv a aparut in videoclipul piesei „Baietii si fetele”, dar lucrurile nu au stat chiar asa. Invitata la o emisiune radio, artista a dezvaluit ca la vremea aceea Maruta avea pe altcineva. 

Se pare ca pletele nu i-au fost pe plac Andrei. Abia dupa ce s-a tuns Catalin Maruta l-a vazut cu alti ochii. Desi se stiau de mai mult timp, au durat aproape doi ani pana sa formeze un cuplu. Prezentatorul tv a aparut in videoclipul Andrei, pentru piesa „Baietii si fetele”, dar nu acolo s-a infiripat relatia lor.

„Lumea crede ca ne-am cuplat aici, dupa videoclipul pentru aceasta piesa, dar nu e adevarat! Nu ne-am cuplat aici, ca sa stiti. Ce bine a jucat in clipul ala!”, a declarat Andra.

„Aici poate sa-ti povesteasca Andra ceva si e foarte…”, a completat Catalin Maruta.

Catalin Maruta a aparut in videoclipul Andrei, in urma cu 13 ani

„Nuuu…ca ai venit cu cineva sau ce? Cu cea….sa povestesc tot? Hai ca mi-a dat batai de cap domnisoara aia, dar asta este. Vrei sa incep?”, a intrebat amuzata artista.

„Toata lumea crede ca de acolo de la videoclip s-a intamplat…dar nu”, a adaugat Maruta.

„Nu…Da, a venit cu ea, care avea asa o palarie asa pe cap si se uita in continuu asa la el frumos. Eu n-aveam nicio treaba cu dansul, dar ne respectam. S-a tuns atunci in perioada aia. Ti-ai taiat coada. L-am privit cu alti ochi intr-adevar. Dar era luat omul. Deci nu s-a intamplat nimic acolo. Doar asa…niste priviri, pot sa zic. Dupa care am fost invitata la el in emisiune, chiar de ziua mea mi-a cumparat sampanie si tort. Am zis…uite, ma, ce bugetar e omul! Asta are buget, ma!”, a explicat Andra.

Intrebata daca i-a fost frica de el, avand in vedere ca era cunoscut la vremea aceea ca cel mai incomod prezentator tv, Andra a marturisit: „N-aveam de ce sa-mi fie frica de le. In orice pozitie m-ar fi pus sa cant, as fi cantat.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img