vineri, 26 aprilie, 2024

Catalin Morosanu, intalnire nocturna cu “bunaciunea” de la Ferma. Oare sotia lui ce zice?!

Distribuie:

Publicat:

Catalin Morosanu a ramas in relatii apropiate cu Otniela. Cei doi au fost concurenti la ”Ferma”, show difuzat de Pro TV.

Recent, s-au intalnit “intamplator” intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Nu au putut, insa, sa stea prea mult timp impreuna. Asta din cauza faptului ca luptatorul a fost asaltat de fani.

De partea cealalta, Otniela, desi era imbracata extrem de senzual, nu prea a fost bagata in seama. Totusi, un tanar prezent in club si-a luat imina in dinti si a facut o poza cu tanara, asta desi Catalin Morosanu se afla in preajma, conform wowbiz.ro.

Altfel, Otniela a fost, cu siguranta, femeia care a provocat adevarate pasiuni la ”Ferma”, Florin Pastrama facandu-i, in repetate randuri, declaratii de amor, inainte de a ajunge in bratele celebrei Brigitte.

In final, tinem sa precizam ca “Moartea din Carpati” are o sotie superba, pe care, insa, a preferat sa o lase acasa, preferand compania Otnielei si alimentand zvonurile din ultima perioade legate de un eventual (dar improbabil, ce-i drept) divort.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img