vineri, 19 aprilie, 2024

Catalin Morosanu, prima reactie dupa ce Daniel Ghita l-a facut “prost si milog”. Nimeni nu se astepta la asemenea reactie

Distribuie:

Publicat:

Scandalul dintre Daniel Ghita si Catalin Morosanu continua la intensitate maxima. Cei doi luptatori se ”inteapa” de la distanta, in loc sa ajunga in ring, insa pentru asta ar fi nevoie de ambele parti. Una dintre ele, respectiv Catalin Morosanu, gaseste tot felul de modalitati pentru a transmite ca nu va lupta impotriva lui Ghita.

Daniel Ghita a dezvaluit cu ce alti sportivi vrea sa le lupte in viitor, ocazie cu care i-a dat o noua porecla lui Catalin Morosanu.

“Badr Hari, Rico Verhoeven, Saki, Benny Adegbui si Moropinocchio. Pe ultimul nu il consider sportiv de performanta. Eu zic sa isi schimbe porecla. Iepurasul  din Carpati? Iepurasul de la Ferma Vedetelor sau Iepurasul sau Chilo din Carpati? Imi tot trimit fanii mii de mesaje si imi dau dreptate. Eu spun lucrurilor pe nume, asa cum sunt”, a spus el.

”Plange si se vaita ca muierile”

Mai mult, Daniel Ghita a tras concluzia ca Morosanu, prin atitudinea adoptata, este ”prost si milog”. Plus ca ”plange si nu se vaita ca muierile pe la TV”.

Reactia lui Catalin Morosanu a venit doar pe pagina sa de Facebook. Si consta intr-o fotografie in care apare alaturi de sotie. Semn clar ca familia este mult mai importanta, iar ”Moartea din Carpati” prefera sa aiba o viata linistita si… domestica. Nu riposteaza, nu doreste sa dea vreo replica si este clar ca nici nu se pune problema vreunei partide intre cei doi.

”#familie #morosanu”, a scris Catalin Morosanu in dreptul fotografiei respective.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img