sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Catalin Morosanu si Kamara au sarit la bataie in semifinala, la Ferma. Toti au intervenit sa ii desparta

Distribuie:

Publicat:

Scene socante la Ferma, in semifinala de miercuri seara, de la Pro tv. Dupa ce ceilalti concurenti eliminati pe parcurs din show, s-au intors alaturi de cei cinci colegi ramasi in concurs, situatia a scapat de sub control. 

Kamara are inca polite de platit pentru ca a fost eliminat si si-a varsat nervii pe fostii banditi: Otniela si Pastrama! „Viata e nedreapta. Au ramas lichelele in lupta pentru marea finala”, a strigat in gura mare Kamara catre cei doi.Mai mult, un scandal se isca si intre artist  si Catalin Morosanu. Cei doi si-au spus cuvinte grele si au sarit la bataie, cei din jur intervenind sa ii desparta. Totul a pornit atunci cand in urma unui joc , Kamara a fost desemnat „Cel mai enervant fermier”, de catre ceilalti concurenti. 

Dupa ce Diana a parasit show-ul cu lacrimi in ochi, Otniela, Marius, Morosanu, Pastrama si Zmarandescu sunt cei cinci care au sanse egale la premiul de 50.000 de euro. 

In aceasta seara, de la 21:30, fostii concurenti  au ramas uimiti de ce au reusit colegii lor sa faca in toata aceasta perioda de cand ei au parasit competitia. Fostii concurenti  au fost pusi la punct cu toate noutatile din ferma si afla de cererea in casatorie a lui Florin Pastrama cu Brigitte. Uimiti de aceasta veste, cu totii asteapta marea nunta. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img