vineri, 29 martie, 2024

Cate avantaje va avea compania ta, daca alegi Electrica Furnizare

Distribuie:

Publicat:

Electrica Furnizare este partenerul tău ideal, care, începând de astăzi, isi diversifică gama de servicii personalizate pentru clienții noncasnici cu soluții complete de monitorizare a consumului energetic, dar și soluții eficiente și inteligente de iluminat.

Noile servicii oferite de Electrica Furnizare pentru clienții noncasnici sunt destinate atât reducerii consumului de energie electrică și implicit, a facturii, cât și a promovării soluțiilor de utilizare a energiei regenerabile și de mobilitate electrică pentru clienți. Noul pachet diversificat de servicii energetice pentru clienții business este creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri, atât prin reducerea substanțială a pierderilor de energie, cât și prin soluțiile pe care Electrica Furnizare le oferă pentru o cât mai bună gestionare a consumului. Pachetele de servicii pe care le oferă Electrica Furnizare sunt 100% orientate către client.

„Specialiștii Electrica Furnizare oferă soluții personalizate, adaptate specificului fiecărui client în parte. Lansăm un pachet diversificat de servicii pentru clienții nostri business, servicii prin intermediul cărora aceștia să-și poată optimiza și chiar reduce consumul de energie și implicit, costurile. In acest sens, oferim soluții pentru folosirea energiei regenerabile, prin montarea panourilor  fotovoltaice și prin crearea stațiilor de alimentare a vehiculelor electrice”, subliniaza Directorul General al Electrica Furnizare S.A., Darius-Dumitru Meșca.

Știi câtă energie consumă afacerea ta?

Electrica Furnizare oferă soluții complete de monitorizare a consumului energetic. Astfel, afacerea ta va beneficia de măsurarea consumului energetic pentru energia electrică, energia termică, gaze naturale, apă etc. In acest fel vei putea controla și gestiona mai bine toate cheltuielile aferente consumului de energie de care ai nevoie. În urma unui audit energetic, specialiștii Electrica Furnizare vor construi o soluție completă de monitorizare în timp real, personalizată pentru nevoile tale, care să te ajute la un management energetic performant și la reducerea consumurilor inutile sau a pierderilor. În acest fel, vei ști cu exactitate câtă energie consumă afacerea ta și vei avea controlul costurilor cu energia.

Tehnologia de ultimă generație și specialiștii cu mulți ani de experiență, care lucrează pentru identificarea celor mai bune soluții ce vor veni în sprijinul clienților noștri, ne permit să putem oferi cele mai bune servicii de monitorizare a consumului energetic, ce include telecitirea datelor de contorizare, urmărirea consumurilor în timp real, identificarea rapidă a zonelor cu consumuri crescute, generarea rapoartelor configurabile – tehnice, comerciale și manageriale. De asemenea, oferim ca soluție generarea de alarme, la limite prestabilite, pentru a opri la timp eventuale pierderi nejustificate de energie sau potențiale avarii.

Cum te ajutăm să reduci cheltuielile companiei tale

Îți oferim soluții pentru scăderea consturilor cu energia electrică, servicii de Audit energetic, soluții pentru compensarea energiei reactive, energie verde pentru afacerea ta, prin montarea de panouri fotovoltaice, iar pentru a proteja și mai mult mediul înconjurător, venim acum și cu o soluție revoluționară de E-mobilty, prin stații de încărcare pentru mașini electrice.

Beneficiile pe care le are business-ul tău, aplicând soluțiile personalizate, sunt multiple. Cu ajutorul acestor soluții la cheie vei putea avea controlul consumului de energie electrică, energie termică, gaze naturale, apă etc. De asemenea, vei putea determina cu exactitate eficiența energetică a zonei monitorizate, vei putea stabili previziunile de consum energetic, corelate cu nivelul și structura activităților monitorizate. Specialiștii Electrica Furnizare vor identifica măsurile și oportunitățile de eficiență energetică, în vederea reducerii pierderilor sau a consumurilor inutile, în regim normal de funcționare și a înregistrării de economii, astfel încât cheltuielile firmei tale să fie reduse substanțial. Îți oferim, astfel, un instrument indispensabil pentru managementul energetic, în argumentarea strategiilor de eficiență energetică.

Fie că ești conectat la rețeaua de medie tensiune, fie la cea de joasă tensiune, identificăm soluții de optimizare a costurilor pentru afacerea ta. Facem analiza consumurilor și a detaliilor legate de amplasamentul tău, găsim soluțiile de scădere a costurilor cu energia electrică. Specialiștii Electrica Furnizare îți dimensionează proiectul și îți montează echipamentele astfel încât îți recuperezi cheltuielile doar din economiile pe care le vei face ulterior. Montăm echipamente specializate care te vor ajuta să reduci factura de energie electrică, fără să mai plătești penalități pentru energia reactivă. Prin auditul energetic, analizăm atent profilul de consum, identificăm soluțiile prin care poți economisi energie, apoi îți propunem planul de măsuri pentru scăderea consumului tău de energie. Echipele Electrica Furnizare sunt formate din auditori energetici autorizați de ANRE, iar Auditul energetic este obligatoriu, la fiecare patru ani pentru toate firmele, mai puțin pentru IMM-uri.

În plus, afacerea ta se poate baza acum și pe energia verde. Specialiștii Electrica Furnizare îți oferă soluții personalizate de instalații fotovoltaice pentru afacerea ta. Analizăm locația ta, consumul tău, și îți oferim soluții “la cheie” adaptate nevoilor tale. Poți intra și în programul nostru pilot de instalare de stații de încărcare a autovehiculelor electrice în municipiile București, Ploiești Brașov și Cluj-Napoca. Posesorii autovehiculelor 100% electrice vor putea astfel să-și încarce autovehiculele la stațiile de încarcare ale Electrica Furnizare. 

Ce presupun soluțiile inteligente de iluminat

Știm că la birou sau în hala de producție este nevoie de lumină bună, iar costurile sunt foarte mari. Există, însă, și „lumina albă”, posibilități moderne de iluminat, cu tehnologie LED, iar fiecare client va beneficia de o soluție personalizată, din partea specialiștilor Electrica Furnizare, astfel încât să fie garantate calitatea iluminării și confortul în mediul de lucru, reducându-se, în același timp, costurile cu energia electrică.

Fiecare soluție de iluminat se stabilește în urma analizei situației din fiecare companie, iar implementarea unui astfel de proiect durează circa 60 de zile. Soluția include o analiză preliminară a sistemului de iluminat existent și a parametrilor de iluminare necesari la locurile de muncă, proiectarea detaliată a soluţiei tehnice și implementarea: aprovizionare, montaj, testare. De asemenea, punem la dispoziția clienților servicii de mentenanţă şi înlocuire gratuită, pe durata garanţiei. Investiția se va recupera prin metoda ESCO, din economiile realizate de compania ta.

Contractul de performanță energetică îți va garanta beneficiile soluției pe care ți-o vom propune. Toate soluțiile vor fi dimensionate astfel încât recuperarea cheltuielilor se va face din economiile rezultate. De asmenea, asigurăm suport tehnic și consultanță în utilizare, precum și consultanța comercială, prin Managerul de vânzări dedicat și consultanța tehnică de specialitate, prin experți. Se va face proiectarea detaliată a soluției tehnice la standardele de iluminat, iar experții noștri vor asigura implementarea soluției. Vom asigura, de asemenea, monitorizarea funcționării soluției în parametri optimi, precum și mentenanța periodică și garanția echipamentelor și a serviciilor postgaranție.

Garanția brandului cu tradiție de 120 de ani 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale colaborării cu Electrica Furnizare este garanția brandului Electrica. Suntem o companie cu tradiție și cu o experiență de peste 120 ani în sectorul serviciilor energetice. Oferim clienților noștri consultanță comercială, prin Managerul de vânzări dedicat. De asemenea, oferim consultanță tehnică de specialitate, prin experți.

Electrica Furnizare face parte din Grupul Electrica și are o cotă de piață de 18,84% la jumătatea anului 2019. Este lider pe piața reglementată, cu o cotă de 51%, iar pe piața concurențială are o cotă de 10,85% (conform raportului ANRE din august 2019). Compania a furnizat, în primul semestru al acestui an,  4,6 TWh de energie electrică către un număr de aproximativ 3,54 milioane de consumatori finali (atât în regim de ultimă instanță, cât și de pe piața concurențială).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img