marți, 19 martie, 2024

Cate clase a facut Vulpita? Infidela se lauda pe Facebook cu „performantele” sale

Distribuie:

Publicat:

A devenit cunoscuta gratie infidelitatilor repetate, expuse pe micile ecrane. Acum toti o stiu pe Vulpita si vor sa afle cum va evolua viata ei amoroasa. Intre timp, sotia-infidela le da intalnire tuturor fanilor ei pe conturile de pe retelele de socializare. Acolo, ea documenteaza tot ce se intampla in viata ei, dar si alte… reusite.

Vulpita, senzatia internetului

Fiecare editie a emisiunii „Acces Direct” se bucura de o audienta uluitoare. Desi internautii blameaza atentia care i se acorda acestei tinere, cifrele nu mint! Vulpita si sotul ei, Viorel Stegaru, reprezinta un subiect de interes pentru milioane de romani. Viata lor de familie, cu bune si rele, este atent urmarita de toti cei care vor sa evadeze din cotidian. Cat despre cei doi, Vulpita si Viorel sunt constienti de atentia primita si profita din plin. Editie dupa editie, cei doi prezinta noutati si nu se feresc din a dezvalui publicului detalii inedite din viata lor dinainte de celebritate.

Cate clase a facut Vulpita

In mediul online, Vulpita se lauda ca a facut… „scoala vietii”. Desigur, nu stim daca e vorba de un cont real ori de unul administrat de ea. Cert e ca, pe respectivul profil, sunt dezvaluite mai multe detalii inedite din viata Vulpitei. Unul dintre ele este cel legat de profesia actuala. Unde spune, asadar, sotia-infidela ca lucreaza!

 Vulpita, infidela sotului ei

Amintim ca tanara a ajuns cunoscuta publicului roman din cauza infidelitatii ei repetate. Aceasta si-a inselat sotul in repetate randuri si si-a acuzat unul dintre amanti ca ar fi violat-o. Adevarul a iesit, insa, la iveala in platoul emisiunii „Acces direct”.

Tanara si sotul ei, Viorel, provin din satul Blagesti, judetul Vaslui si au o fetita impreuna. Micuta este in grija bunicilor, care, de altfel, i-au interzis Vulpitei s-o viziteze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img