miercuri, 24 aprilie, 2024

Cati bani a cerut Ionut Iftimoaie ca sa intre in direct la Acces Direct. ”Stiti, noi avem un buget, daca acceptati sa discutati cu noi”, l-au abordat producatorii de la Antena 1, relateaza Iftimoaie. ”Cat oferiti?”, a intrebat vedeta TV

Distribuie:

Publicat:

Readus in atentia publica de Libertatea, cazul lui Ionut Iftimoaie, care s-a angajat alaturi de alti doi afaceristi sa achite suma de 550.000 pe un vila si pe un teren din centrul Iasului, dar din care cei trei au platit doar 250.000 de euro, cu mentiunea ca Iftimoaie n-a dat nici un ban, a fost preluat de televiziuni.

Marti seara, in platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, s-au aflat Daniela Sgarcitu, mostenitoarea si fiica batranei care a vandut casa, si fostul luptator Daniel Ghita, care o sustine moral si juridic pe femeie.

Direct vizat de cele afirmate in studio, Ionut Iftimoaie a intervenit telefonic. Dar, inainte de live a fost ”prelucrat”.

”Stiti, noi avem un buget, daca acceptati sa discutati cu noi”, l-au abordat producatorii de la Antena 1, relateaza Iftimoaie. ”Cat oferiti?”, a intrebat vedeta TV. ”500 de euro”, i s-a raspuns.

In acel moment, Iftimoaie a plusat: ”Dati 1.000 de euro, iar banii sa se duca la o fetita cu probleme medicale, un copil de 4 ani care are leucemie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img